Bob Burger uit ons team van AndermansKeuken

Bob Burger

Mijn naam is Bob Burger en ik ben eigenaar en chef-kok van Andermanskeuken. Toen ik nog jong was heb ik kennisgemaakt met de horeca door te werken als afwasser. Op mijn 15e maakte ik al biefstuk stroganoff klaar. Mijn passie voor de horeca heb ik gevonden door mijn moeder te helpen in de keuken. Ik heb mijn basisopleiding afgerond in het Promenade hotel als zelfstandig werkend kok. Daarna heb ik gewerkt in verschillende restaurants, bij een vis groothandel en kreeftenparken. Ook heb ik een eigen pate fabriek gehad en als assistent bedrijfsleider gewerkt bij de grootste bouwmaat van Nederland. Uiteindelijk ben ik teruggegaan naar waar mijn hart ligt: de horeca. 13 jaar lang heb ik restaurant chez Eliza gehad, waar ik samen met Raymond Meere heb gewerkt. Nu ben ik al 17 jaar de trotse eigenaar van Andermanskeuken.