Catering

LAAT UW GASTEN DOOR ONS IN DE WATTEN LEGGEN

Compleet verzorgd feest op locatie

AndermansKeuken dankt de naam aan hoe wij bij onze start kookten. In de keuken van iemand anders. Wij zijn dus gewend om op andere locaties iets lekkers te bereiden en te serveren. Welke gelegenheid en welke locatie ook: uw feest wordt smakelijk van A tot Z. Gezelschappen tot wel 300 personen ontbreekt het aan niets. Ons team verzorgt naast catering ook graag personeel, muziek en aankleding. Heeft u nog geen locatie? Onze locaties zullen u zeker bevallen!

AndermansKeuken werkt nauw samen met diverse cateringlocaties in de regio Den Haag. In diverse sferen en afmetingen, voor elke gelegenheid. Zoals Kasteel oud-Wassenaar in het centrum van Wassenaar. Op deze feestlocaties zijn al uw gasten welkom om compleet in de watten te worden gelegd. Mensen schakelen ons in vanwege onze improvisatiemogelijkheden, flexibiliteit, voorbereiding van mise en place, persoonlijkheid en hoge service- en kwaliteitsniveau.

Maar natuurlijk moet u dat zélf ervaren. AndermansKeuken komt dan ook graag eens bij u langs om de vele mogelijkheden van onze catering te bespreken. En om samen met u uw of onze locaties te bekijken.

Logo andermanskeuken den haag
Catering van AndermansKeuken in Kasteel oud Wassenaar

Kies een menu van AndermansKeuken voor uw Catering

Voor een Catering kunt u kiezen uit één van de onderstaande menu’s. Wilt u liever menu’s combineren? Dat kan in overleg met AndermansKeuken.

Menu 1

3 gangen

Menu 2

3 gangen

Menu 3

3 gangen

Menu 4

3 gangen

Menu 5

3 gangen VEGA

Menu 6

4 gangen

Menu 7

4 gangen

Menu 8

4 gangen

Menu 9

4 gangen

Menu 10

4 gangen VEGA

Menu 11

Koud Buffet

Menu 12

BBQ Buffet

Menu 13

Diversen amuses

Menu 14

Walking diner

Wijnkaart

Heerlijke wijnen

Voor onze caterings werken wij altijd samen met de bovenstaande partijen.

Heeft u een keuze kunnen maken voor uw catering van AndermansKeuken?

Neem contact op met AndermansKeuken om te reserveren voor uw catering. Vul het contactformulier in om te reserveren.