Private Dining

Diner, receptie en drankjes vanaf 10 personen

LAAT UW GASTEN DOOR ONS IN DE WATTEN LEGGEN

Wilt u familie, vrienden, collega’s of zakenrelaties verrassen op een culinaire topavond, schuif dan aan bij AndermansKeuken. Wij bieden private dining vanaf 10 personen. Maar ons restaurant is ook exclusief voor u en uw gasten voor een volledig verzorgde borrel of receptie. AndermansKeuken schotelt u graag een gevarieerd aanbod van gerechten en amuses voor en een geslaagde avond.

Verwen uw gasten met een drie-, vier- of vijfgangendiner dat met de grootste zorg door ons team wordt bereid. Kies uit de gevarieerde menukaart, laat u verrassen door de chef of stel samen met ons team uw gerechten samen. U beslist. AndermansKeuken is uw keuken voor een avond. Geen zaal huren en toch een onvergetelijke culinaire avond beleven? Uw gezelschap – van 10 tot 38 personen – is welkom voor private dining!

Logo andermanskeuken den haag
Het team van restaurant andermanskeuken in den haag

Kies een menu van AndermansKeuken voor uw private dining

Voor private dining kunt u kiezen uit een van onderstaande menu’s. Wilt u liever menu’s combineren? Dat kan in overleg met AndermansKeuken.

Menu 1

3 gangen

Menu 2

3 gangen

Menu 3

3 gangen

Menu 4

3 gangen

Menu 5

3 gangen VEGA

Menu 6

4 gangen

Menu 7

4 gangen

Menu 8

4 gangen

Menu 9

4 gangen

Menu 10

4 gangen VEGA

Amuses

Heerlijke kleine hapjes

Wijnkaart

Heerlijke wijnen

Heeft u een keuze kunnen maken voor uw private dinging bij AndermansKeuken?

Neem contact op met AndermansKeuken om te reserveren voor uw private dining. Vul het formulier in op de volgende pagina om te reserveren.